maanantai 16. heinäkuuta 2012

Unkari

Eagle has landed
Neljä kokoontui Helsinki-Vantaan lentokentällä ja lensi kohti Budapestiä. Yksi oli jo matkannut pari vuorokautta vältellen lentokoneita. Kohtaaminen hostelilla Budapestissä. Nälkä ja jano ajoi joukon takaisin kaupungille.
Unkarin kansallisruokaa vai näläntappoevästä?
Doesn´t always have to be new to be beautiful. Näkymä vessan ikkunasta
Ilta ja yö leppoisasti Budapestissa. Väsymyksen takia sovitut tapaamiset ystävien kanssa jäävät väliin. Sorry friends!!! Aamulla matka jatkui kävellen, metrolla ja bussilla kohti Galyatetöa.
"Okei, where is the treasure"
"Aarre" olikin sukalaapatukka jokaiselle jossa samalla ryhmiin jakautuminen
Ensimmäinen tehtävä saapumislounaan jälkeen oli lähteä etsimään aarteita, joita oli kätketty jokaiselle. Aarre osoittautuin sport-suklaapatukaksi, johon oli nimen lisäksi kirjoitettu joko carabiner, harnes tai atc. Näiden kiipeilyyn liittyvien sanojen avulla me ympäri Eurooppaa saapuneet köysitoiminnan parissa työskentelevät ohjaajat jakauduimme ryhmiin seuraavaa tehtävää varten.
"Hullu unkarilainen pallojen kerääjä"
Ippe työssä
Laser
Toronoy
Näköala Tornista = Toronoysta
Kolme joukkuetta, kolme tehtävää, ei kartaa ja kuljettiin aikaa vastaan. Rastit löytyivät, tehtävät saatiin suoritettua ja ansaitun koodin avulla päädyttiin luokkatilaan jatkamaan tutustumista. Ensimmäisen illan perinteisiin kuuluvat sosiaaliset riennot jatkuivat musisoiden ja pelaillen iltamyöhään saakka. Huomenna jatkuu!

Iloisena voin todeta helteen väistyneen!! Sopii hyvin meille, jotka kiipeämistouhuista haaveilemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti